Leuke links

Er zijn 3 partners gevonden.

BOBILLY

BOBILLY
kleurrijke rokjes, zachte dekentjes,... hippe collectie voor de jongens en niet te vergeten... leuke spulletjes en hebbedingen voor de mama's. tot binnenkort

http://www.bobilly.be

BIVV

BIVV
Het Belgisch Instituut Voor de Verkeersveiligheid staat als kenniscentrum klaar voor de overheid. Onze organisatie wil actief bijdragen tot de duurzame vermindering van het aantal verkeersslachtoffers in België, en tot de verbetering van de verkeersleefbaarheid. Een betere verkeersleefbaarheid proberen we te bereiken via: onderzoek studies gegevensanalyse advies beleidsaanbevelingen informatieoverdracht opleidingen sensibilisering specifieke dienstverlening Het BIVV wil hiervoor optimaal samenwerken met de overheidsdiensten en andere partijen in binnen- en buitenland die zich inzetten voor de verkeersveiligheid.

http://www.bivv.be

BPOST

BPOST
bpost is een modern en performant postbedrijf dat beschikt over een netwerk van 670 postkantoren en 670 postpunten. Het levert de universele postdienst in België en doet daarbij vijf dagen per week elke brievenbus aan om dagelijks ongeveer 10 miljoen brieven en 100 000 pakjes te bezorgen.

http://www.bpost.be